Anasayfa / Bilge Nesil / Bilge Nesiller Müspet Değerler Mektebinde

Bilge Nesiller Müspet Değerler Mektebinde

Bilge Nesil Gençlik, Bilişim, Sanat ve turizm Derneği olarak Balıkesir’de Karesi Kent konseyinin Desteğiyle yapılan proje kapsamındaki Müspet Değerler Mektebi’nde Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil hocamızın katılımı ile “Osmanlı Tarihi ve Medeniyeti” konulu konferansa katıldık.

Osmanlı’nın medeniyetini 622 sene hâkimiyetini, adaletini Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil Hocamızın akıcı ve coşkulu anlatımıyla dinledik.

Bilge nesillerin tıklım tıklım doldurduğu salonda gençlerin güzel bir organizasyonu ve sivil toplum iş birliğiyle neler yapılabileceği gösterilmiş. Projede emeği geçen herkesi Bilge Nesil Gençlik, Bilişim, Sanat ve turizm Derneği olarak tebrik ediyoruz.

Bilge Nesiller Müspet Değerler Mektebinde (1)

Yazar: Muhammet Asil Çetin

Ekonomist olarak öğrendiklerini, beğendiklerini hep Sındırgı için de istemiş, projeler hazırlamış, yazılar yazmış, Sındırgı için hayallerini yarınlara saklamış Sındırgı'da Yaşam proje koordinatörü. Aynı zamanda Bilge Nesil Gençlik Dernek Başkanı ve Gençlik Lideri.

Dikkatini Çekebilir

Yörüklerde Duşak Kesme Geleneği

Yörüklerde “duşak kesme” töreniBebeklerin ilk adımlarını düz basacağına, hayat yolundaki adımlarını doğru atacağına ve her …