Anasayfa / Sındırgı Araştırma ve Tanıtım / Değerlerimiz / Sındırgı İçin Anlamlı Bir Silüet

Sındırgı İçin Anlamlı Bir Silüet

Sındırgı belediyesinin tasarlattığı çalışmayı derneğimizin ve web sitemizin tasarımcı ekibi daha da arttırdı ve yeni birçok imge ekledi. İlk haline göre daha da güzel oldu ve bizce GERÇEK SINDIRGI’yı yansıtmakta. Silüette Yağcıbedir üzerinde;

Kışla(1), pehlivan(2), Cüneyt Köprüsü(3), rum evleri(4), Şerif Paşa Camisi(5), Sındırgı girişindeki çınarlar(6), atlı cirit oyunumuz(7), antika çarşısı(8), yörük efeler(9), kemer köprüsü(10), olta balıkçılığı(11), Ulus dağı(12), Çaygören barajı(12*), yamaç paraşütü(12**), meydan saat kulesi(13), Atatürk silüeti(14), eski belediyenin üstündeki leylekler(15), tütünümüz(15*), Emendere Eman termali (16), kuvayı milliye anıtı(17), jeotermal suyu(18) simgeleri ile Sındırgı genel olarak anlatıldı.

(+ Meşhur kertil çamları kışladan önce simgelenmiştir.)

*

 

 

Yazar: Muhammet Asil Çetin

Ekonomist olarak öğrendiklerini, beğendiklerini hep Sındırgı için de istemiş, projeler hazırlamış, yazılar yazmış, Sındırgı için hayallerini yarınlara saklamış Sındırgı'da Yaşam proje koordinatörü. Aynı zamanda Bilge Nesil Gençlik Dernek Başkanı ve Gençlik Lideri.

Dikkatini Çekebilir

TOROS MANYAĞI ŞEHİR-2

Sındırgı, zamanın yavaş aktığı, geçmişin izlerini barındıran ve geleneklerle modernliğin iç içe geçtiği bir ilçedir. …